Кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся

Код продукту: 500016

Conditioner – Damaged&DryHair

Ваше волосся буде природним чином харчуватися, відновлювати блиск і шовковисту м'якість.
Лінія Perfect Hair не містить прабенів, силіконів, SLES, SLS або штучних барвників.

189,00 ₴

Інформація

PERFECT HAIR - це лінія для волосся, яка в своїх рецептах використовує багаторічні дослідження ефективності і цілющого впливу рослин і трав. Для наших препаратів для волосся найбільш важливими є... волос.

Кондиціонер для сухого і пошкодженого волосся з екстрактом льону ефективно відновлює тонке, пересушене, ламке волосся, надає йому м'якість, полегшує розчісування.

Активні інгредієнти

Екстракт льону відомий своїми корисними цілющими властивостями. До його складу входять, серед іншого, дорогоцінні ненасичені жирні кислоти (лінолева, ліноленова, стеаринова та інші), Вітамін Е, білки, вуглеводи, органічні кислоти і амінокислоти і багато інших речовин.

Натуральний екстракт льону, збагачений оливковою олією і молочними білками, глибоко регенерує, заповнює мікротріщини в структурі волосся, зволожує стебло волосся, роблячи волосся сильними, блискучими, еластичними і природно м'якими на дотик.

Застосування

Необхідну кількість кондиціонера нанесіть на чисте вологе волосся, розподіліть по всій їх довжині і залиште на 1-2 хвилини. Потім промийте водою.

Опакування

Поямосць 200 мл

Залеценя

Ми хочемо, щоб ви зрозуміли, що таке лепсего ефекту, щоб у вас були ідеальні волосся (500012).

читати далі