Десертний гарячий шоколад Cherry in rum

Код продукту: 5173
219,00 ₴

Опис

Насолодіться вершковим смаком шоколаду з виразним відтінком вишні в ромі. Ви також можете додавати шоколад у порошку до різних десертів, щоб збагатити їх смак.

Вершковий, оксамитовий шоколад балує смакові рецептори своїм багатством. Можете приготувати його багатьма способами, додавши улюблені спеції, молоко, збиті вершки. Насолоджуйтесь вишуканим смаком шоколадного напою - саме так, як вам подобається! Містить какао -порошок зі зниженим вмістом жиру (21%) і сухе знежирене молоко.

Це ідеальна пропозиція для всіх любителів солодощів, які піклуються про збереження стрункої фігури. Чашка шоколадного напою містить в середньому в 4 рази менше калорій, ніж 100 г шоколаду. Тож ми можемо насолоджуватися вишуканим смаком пиття шоколаду, не турбуючись про зайві кілограми.

Шоколад є чудовим джерелом триптофану, який перетворюється на серотонін - основний нейромедіатор, відповідальний за гарний настрій. Завдяки високому вмісту антиоксидантів і магнію, він допомагає зменшити стрес.

Просто змішайте шоколадну пудру з гарячим молоком або водою, щоб швидко приготувати смачний напій. Його також успішно використовують для приготування смачних десертів.

Упаковка: 120 г.