Hydroclinic płyn micelarny
  • Hydroclinic płyn micelarny

Міцелярна вода Hydroclinic

Код продукту: 5005
169,00 ₴

Інформація

Для зняття макіяжу обличчя і очей. Підходить для тих, хто носить контактні лінзи. Знімає роздратування, не порушує природний гідроліпідний шар епідермісу. Природно затримує процес старіння шкіри.

Ефект: миттєво змиває макіяж, залишає шкіру зволоженою, гладкою, готовою до наступного кроку по догляду. Не залишає відчуття липкості і жирного шару.

Призначення: для щоденного догляду за будь-яким типом шкіри, також чутливої, схильної до подразнення. Він має нейтральний рН для шкіри.
Він має нейтральний рН для шкіри.

Активні інгредієнти

Гіалуронова кислота-запобігає втраті води, завдяки чому володіє зволожуючими, регенеруючими властивостями і сприяє поліпшенню еластичності шкіри.

Екстракт козячого молока-багате джерело вітамінів, які є потужними антиоксидантами і антирадарними речовинами. Вітаміни захищають від зневоднення шкіри і захищають волокна колагену і еластину, захищаючи від старіння. Низькомолекулярні протеїни, що містяться в екстракті, зволожують найглибші шари шкіри.

Стовбурові клітини магнолії-активують відновлення ДНК клітин, захищають їх від окисного стресу. Вони демонструють сильні зволожуючі і розгладжують властивості.

Провітамін В5-гідрофільна зволожуюча речовина. Знімає роздратування шкіри, викликане сухістю, саднами, впливом ультрафіолетового випромінювання. Прискорює процеси регенерації епідермісу, стимулює клітинні ділення. Легко проникає глибоко в шкіру, волосся і нігті.

Застосування

Для щоденного догляду за шкірою.
Нанесіть невелику кількість гелю на вологу шкіру, акуратно помасажуйте і ретельно промийте.

Упаковка

Ємність 200 мл