Hydroclinic - krem do twarzy na dzień i na noc
  • Hydroclinic - krem do twarzy na dzień i na noc

Hydroclinic - денний та нічний крем для обличчя

Код продукту: 5008

Завдяки застосованому рецепту крем забезпечує миттєве і тривале зволоження, одночасно зміцнює шкіру, покращує її еластичність і захищає від передчасного старіння.

419,00 ₴

Інформація

Всебічне і тривале зволоження вашої шкіри!

Завдяки застосованому рецепту крем забезпечує миттєве і тривале зволоження, одночасно зміцнює шкіру, покращує її еластичність і захищає від передчасного старіння. Крім того, він підтримує природний рН і обмежує секрецію шкірного сала, надаючи вашому кольору матовий вигляд. Легка формула робить крем швидко всмоктується, не залишає жирного шару.

  • Тривале зволоження і живлення шкіри
  • Захист від передчасного старіння шкіри
  • Скорочення секреції шкірного сала, завдяки чому колір обличчя залишається тьмяним
  • Зміцнення і згладжування
  • Зміцнення стінок кровоносних судин
  • Не порушує природний рН
  • Не залишає жирного шару

Активні інгредієнти

Гіалуронова кислота - водозв'язуюча речовина в епідермісі, запобігає трансепідермальній втраті води, завдяки чому володіє зволожуючими, зміцнюючими, регенеруючими властивостями і сприяє поліпшенню еластичності шкіри.

Екстракт козячого молока - багате джерело вітамінів, які є потужними антиоксидантами і захищають від зневоднення шкіри і старіння, захищаючи волокна колагену і еластину.

Екстракт алое - сильні цілющі властивості. Надає зволожуючу дію, регулює роботу залоз сальних засобів, допомагає матовою шкірі і звужує пори.

Арганова олія - має сильну зміцнюючу дію. Робить шкіру більш товстою, компактною, еластичною і пружною. Розгладжує зморшки, живить шкіру і покращує її тонус. Надає регенеруючу і заспокійливу дію.

Масло горіха макадамії - тонізує шкіру, розріджує зморшки, одночасно змащує і глибоко зволожує.

Вітамін Е - потужна антиоксидантна дія, зміцнює, живить і зміцнює стінки судин.

Призначення

Для щоденного догляду за шкірою в будь-якому віці.
Do każdego rodzaju cery szczególnie suchej i wrażliwej.

Застосування

Нанесіть невелику кількість на очищену шкіру обличчя і акуратно масажуйте до повного вбирання. Використовуйте для щоденного догляду.

Упаковка

Ємність 50 мл